Onze tafelbladen

De eettafel vormt bij elk gezin het hart van het huis. Je kan er eten, werken, spelen,… Een tafel is een plek om samen te komen en aandacht voor elkaar te hebben. Door zijn vele functies moet je tafelblad dan ook van uitmuntende kwaliteit zijn.

Maak je keuze uit een boomstamblad uit 1 stuk, kopshout tafelbladen en verlijmde tafelbladen. Je kan elk tafelblad makkelijk combineren met onze onderstellen. Heb je iets anders voor ogen? We luisteren graag en denken steeds mee mét jou.

Uit het juiste hout gesneden

Onze kwalitatieve houstoorten met FSC-label zorgen voor een warme uitstraling in jouw interieur. Ontdek onze materialen Suar, Europese eik, Populier en Es. Deze hebben elk hun aparte uitstraling en kenmerken.

Boomstambladen

Max. 6m

Wanneer je kiest voor een boomstamblad wordt de boom op zijn volledige breedte verzaagd. Dit maakt dat je blad één stuk massief hout is. De boomstamrand blijft behouden.

Tafels onze tafel

Massief verlijmde panelen

Max. 3m

Dit paneel is een plaat uit lamellen van massief hout die aan elkaar gelijmd worden. Ze laten toe om de meest uiteenlopende vormen te realiseren. Deze worden standaard geborsteld geleverd. Dit benadrukt de mooie tekening in het hout.

Kophoutpanelen

Max. Eik: 3,50m – Max. Es: 2m

Het hout wordt haaks op de stam van de boom verzaagd, hierdoor is het goed bestand tegen elke drukkracht. In het kopse hout zijn eventuele groeiringen zichtbaar.

Tafels onze tafel

Op zoek naar een kwalitatieve en duurzame tafel?

Wij streven elke dag naar de beste kwaliteit, prijs en duurzaamheid. Ontwerp een tafel op jouw maat bij Onze Tafel. Heb je een uniek idee? Schuif gezellig mee aan onze tafel. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg.