Over ons

Onze tafel zorgt voor je tafel voor het leven.
Combineer onze kwalitatieve producten in onze configurator en creeër zo jouw favoriete droomtafel.
Eenvoudig, snel & duurzaam.

Pick & Mix

Pick & mix

We weten hoe moeilijk het soms is om iets te vinden dat volledig matcht met jouw stijl en wensen. Daarom geven we je in onze configurator de mogelijkheid om jouw ideale tafel zelf te ontwerpen. Je kan er de afmetingen, tafelpoten- en schragen, houtsoorten en tafelblad kiezen.

Wij bieden met onze configurator een gebruiksvriendelijke tool aan waarbij je jouw fantasie de vrije loop kan laten gaan. Elk onderdeel van onze collectie kan aangepast worden aan jouw wensen. Van kleuren tot vormen en materialen. We streven elke dag naar de meest flexibele oplossing op maat van jouw interieur.

Duurzaamheid & kwaliteit troef

We ontwikkelen producten volgens de standaarden van vandaag die een leven lang meegaan. Een goed product maakt het leven makkelijker en draagt bij aan een prettige ervaring, zowel functioneel als esthetisch. Voor ons is een tafel niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook functioneel en jarenlang comfortabel.

Duurzaamheid troef
eyecatcher

Eyecatcher

De eettafel vormt bij elk gezin het hart van het huis. Je kan er ontbijten, werken, dineren met vrienden en nog zoveel meer. Een tafel brengt mensen samen. Wij willen mooie tafels maken, voor nog mooiere momenten.

Of je nu op zoek bent naar een elegante tafel voor in je keuken of een robuuste tafel voor je eetkamer, samen stellen we een blikvanger samen die perfect past bij je interieur en je privésituatie. Klaar om je familie en vrienden te verbazen met een pronkstuk?

Ontwerp je tafel voor het leven

Heb je een idee en wil je jouw plannen concreet maken? We zitten graag rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken.